Header Image

KOULUTUS JA KONSULTOINTI

Hankinnan koulutusta ja konsultointia

GSF tarjoaa hankinnan koulutusta ja konsultointia. Hankinnan tehokas hoitaminen edellyttää henkilöstön koulutusta. Kun hankintoja tekevällä tai niistä päättävillä henkilöstöllä on riittävä osaaminen toimiensa hoitamiseen, parantuu ostojen tehokkuus automaattisesti.

Koulutukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme konsultoineet useita yrityksiä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla kategoriahallinnasta. Hankinnan koulutusta olemme tehneet aktiivisesti Metropolia-ammattikorkeakoulussa aiheina kategoriahallinta, toimittajan kehittäminen sekä Best Cost Country -hankinnat.

GSF on kehittänyt erittäin kustannustehokkaan spend-analyysityökalun PK-yrityksille. Työkalulla saadaan jäsenneltyä dataa visuaalisessa ja dynaamisessa muodossa faktoihin perustuvan päätöksenteon pohjaksi. Lue lisää GSF spend -analyysityökalusta tästä.

Koulutuksista ja konsultoinneista vastaa Jukka Ahvonen, joka on työskennellyt lähes 25 vuotta suurissa suomalaisissa yrityksissä. Outotecilla ja Metso Mineralsilla työskennellessään hän on muun muassa kehittänyt ja johtanut hankintatoimea.

 

Jukka Ahvonen
Hankintajohtaja, DI
jukka.ahvonen[at]globalsourcing.fi
puh. +358 400 887 122
skype: jukka.ahvonen

Top