Header Image

DOMITE ™ kulutusosat

DOMITE ™ kulutusosat

Erittäin kestävät Domite™ – kulutusosat tarjoavat ylivoimaista suojaa ääriolosuhteiisin, nostavat tuottavuutta, vähentävät seisokkeja ja alentavat huoltokuluja.

Domite ™  on yhdistelmäkonstruktio, jossa korkeakrominen valkoinen valurauta liitetään metallurgisesti helposti hitsattavaan niukkahiiliseen terästaustalevyyn. Valkoisella valuraudalla on 700 Brinell (63 Rc) nimelliskovuus tarjoten maksimaalisen kulutuskestävyyden laitteelle. Niukkahiilinen taustateräslevy on helposti hitsattavaa sekä toimii pehmentäjänä iskuille.

Domite™ :lla on vankka ja arvostettu maine:

  • kaivosteollisuudessa
  • louhoksissa
  • sementtiteollisuudessa
  • mineraalien käsittelyss
  • kierrätyslaitteistoissa
  • ruoppauskalustossa
Global Sourcing Finland Oy vastaa Domite™-kulutusosien myynnistä Euroopassa.

CQMSRazer (CR) on kaivosteollisuuden, louhosten ja sementtiteollisuuden laitteiden johtava kehittäjä ja valmistaja, jolla on pääkonttorit sekä USA:ssa että Australiassa. CR on kehittänyt ylivoimaista tietotaitoaan kaivosteollisuudessa jo 39 vuoden ajan ja toimii nykyään 15 maassa.

CR on alansa tunnettu laatutoimittaja mm. seuraavilla alueilla: – kaivinkoneiden kauhojen huulilevyt ja kynnet – load/haul optimointi järjestelmät ja softat – laahakaivukoneiden kauhat – GET (Ground Engaging Tools) = maan pintaa rikkovat osat/työkalut – kulutusosat (mm. Domite™, Remar®, PACplate, Nihard, Rubbadex®)

Lisätietoja Domite™ – kulutusosista:

www.domite.fi

jukka.ahvonen[at]globalsourcing.fi

Puh: 0400-887 122                                                                                                       

Top