Header Image

RUISKUPURISTUSMUOTIT

Muottimateriaalit ja lähtötiedot

GSF toimittaa ruiskupuristusmuotit asiakkaan koneisiin suunniteltuina. Muottimateriaaliksi valitaan nuorrutusteräs, karkaistu teräs tai ruostumaton muottiteräs riippuen tuotevaatimuksista ja halutusta muotin elinkaaresta. Tarjoamme muotit asiakkaalle saatuamme dokumentaation, johon kuuluu seuraavia tietoja:

  • 3D-malli STEP tai IGES-formaatissa, mieluummin STEP (välttämätön tieto)
  • Liitynnät ruiskupuristuskoneeseen: Vesinippojen kierre, suuttimen sädemitta, ohjausholkin halkaisija, ulostyöntötangon kierre ja nostorenkaan kierre (välttämättömiä tietoja)
  • Arvio tuotteen elinkaaresta (tärkeä tieto)
  • Muotin pesäluku (tärkeä tieto)
  • 2D-piirustus, josta ilmenee vaadittavat toleranssit, pinnanlaadut, muovimateriaali ja ruiskutuspisteen paikka (suositeltavia tietoja)

Toimitusaika ja muottimuutokset

Toimitusaika on yleensä n. 6 viikkoa tilauksesta koepuristeiden toimittamiseen asiakkaalle. Muoteissa mahdollisesti ilmenevät muutostarpeet tehdään Kiinassa. Kun koepuristeet ovat asiakkaan hyväksymät, hoidamme muottien rahdituksen ja tullauksen Suomeen tai Viroon ja toimitamme ne asiakkaan ruiskupuristamoon. Normaalisti muotit tuodaan Suomeen merirahtina. Kiireellisissä projekteissa voimme valmistaa tarvittavan määrän ruiskupuristeita ja tuoda ne Suomeen kuriirilla samanaikaisesti kun muotit tulevat meri- tai lentorahtina.

Top